Betaling

Vi i Mandal Parkering ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å betale for våre tjenester. De fleste av parkeringsautomatene våre aksepterer både mynt, bankkort og mobilparkering. I tillegg er det mulig å bruke P-klokke.

Mynter

Automatene godtar alle norske mynter. Myntene må være rene og tørre for at automaten skal kunne lese de av riktig. Skitne og skadede mynter blir ofte avvist, og kan henge seg opp inne i automaten.

Det er viktig at du legger billetten godt synlig i frontruten. Automaten veksler ikke, og du må være tilbake i kjøretøyet før billetten går ut. Vi anbefaler normalt andre former for betaling. Dette gjør det enklere å dokumentere gyldig parkering, og å kontrollere ønsket parkeringstid.

Bankkort

Betaling med Visa og MasterCard kan brukes på våre kortautomater. Kortet registreres ved starten av parkeringen, og billetten plasseres som vanlig i frontruten. Du trenger ikke å anslå hvor lenge du skal parkere, billetten består kun av starttidspunkt og et innkjøringsnummer.

Når parkeringen er over og du forlater parkeringsplassen, registrerer du kortet ditt på nytt. Dermed vet automaten hvor lenge du har stått parkert, og du betaler kun for den tiden du faktisk har stått der. Du vil motta en ny billett som en kvittering. Kontroller kvitteringen opp mot hvor lenge du har stått parkert. Kvitteringen skal inneholde innkjøringnummer, tidspunkt for start av parkering og når du avsluttet parkeringen.

Viktig!

Det er viktig at du bruker samme bankkort til inn- og utkjøring, ettersom det er slik automaten vet hvor lenge du har stått parkert. To forskjellige kort vil føre til at du registrerer ankomst to ganger, og parkeringen vil fortsette å løpe helt til du logger ut igjen med samme kort. Skulle det oppstå problemer er det viktig at du kontakter oss så fort som mulig, ettersom transaksjonene sendes daglig fra oss til kortselskapene. Vårt telefonnummer er 400 01 177. Dette står også oppgitt på alle automatene våre.

Mobilparkering

Mobilparkering med appene fra ePARK, EasyPark og ParkLink gjør det enklere å registrere betalingen, og du slipper å sørge for at du alltid har mynt liggende. Appene får du lastet ned i AppStore og Google Play. Du kan lese mer om parkering med app her.

P-klokke

Med egen P-klokke i bilen slipper du alle bekymringer når det kommer til parkering. Med klokken kan du angi parkeringstidspunkt, betale for parkeringen og gjøre det enklere for trafikkbetjenten å kontrollere parkeringen.

Klokken plasseres godt synlig innenfor frontruten, og du starter klokken idet du forlater kjøretøyet. Du kan bruke p-klokke på hvilken som helst avgiftsplass, uavhengig av hva det koster der. Unntaket er i parkeringshusene våre. I Halsefidja Parkeringshus kan ikke klokken benyttes etter klokken 17:00 på hverdager og 15:00 på lørdag, ettersom det er avgiftbelagt parkering hele døgnet. I Uranienborg Fjellanlegg kan kun EasyPark benyttes. Les mer om P-klokke her.

X

LURER DU PÅ NOE? SEND OSS EN MELDING!