P-klokke

P-Klokke Smartpark+

LEVERANDØREN AV P-Klokken SMARTPARK+ STARTET UTFASING AV TJENESTEN 31.12.2023

Etter 31.12.2023 vil det ikke lengre være mulig å fylle på eller administrere SmartPark+(p-klokke), siden leverandøren ikke lengre leverer tjenesten.

For dere som fremdeles har parkeringstid igjen på p-klokken, kan p-klokken benyttes så lenge den fungerer og dere har parkeringstid igjen på klokken. Slutter den å fungere har vi dessverre ikke mulighet til å hjelpe, da vi har mistet tilgang til oppdateringer.

Mobilappene Easypark, Parklink eller Epark kan benyttes i stedet. Se mobilapper for mer info.

Vi ser også på muligheter for andre løsninger. Lindesnes kommune og bedrifter kan kontakte oss for nærmere informasjon om tilbud fra Easypark. Easypark tilbudet kan bestilles innen 31.01.2024.

BRUKSANVISNING FOR P-KLOKKE

  1. Slå på p-klokken ved å trykke [on] Skjermen vil vise hvor mye gjenværende verdi du har tilgjengelig til parkering. Bekreft med [on].
  2. Displayet vil vise parkerings sonen(Sone 1). Vi har bare en sone. Bekreft ved å trykke [on]. Start P-klokken ved å trykke [on] for fjerde gang.
  3. Du hører et lydsignal og p-klokken er nå aktiv, og skal plasseres godt synlig bak frontruten.
  4. Stopp parkering Trykk [off] p-klokken er nå avskrudd.
  5. Flytt gjerne p-klokken for oppbevaring en trygg plass.

Når bilen parkeres plasseres P-klokken godt synlig innenfor bilens frontrute. Den er lett å kontrollere for trafikkbetjenten.
Du kan stå parkert på hvilken som helst avgiftsplass, uavhengig av timeprisen på stedet.

OBS! I URANIENBORG P-ANLEGG KAN P-KLOKKEN IKKE BENYTTES da bilens skilt leses av kamera ved inn/utkjøring.
I Halsefidja P-hus etter kl 17 på hverdager, og etter kl 15 på lørdager kan p-klokken ikke benyttes da det er avgift hele døgnet.

Du kan benytte P-klokken i bosonene. Du betaler kun for den tiden du står der og du slipper å legge penger på automat eller parkometer.

Ved spørsmål ta gjerne kontakt med oss på tlf. 4000 1177.

 

 

X

LURER DU PÅ NOE? SEND OSS EN MELDING!