Nå som alle skal være forsiktig med smitte på grunn av koronaviruset vil Mandal Parkering benytte anledningen til å informere om mulighetene ved betaling av parkering.

Vi har lenge ligget i forkant når det gjelder teknologi. Dermed er det allerede tilrettelagt for betaling uten å måtte berøre automatenes knapper. Merk at det er en forskjell om du parkerer ute eller i Uranienborg der det er krav til å taste inn bilens registreringsnummer ved avreise. Men også her kan man på flere måter unngå å måtte bruke automaten ved betaling.

URANIENBORG
Normalt vil man måtte bruke automatenes skjermer ved betaling. Det gjelder ved bruk av mynt eller bankkort. Men: Det er fullt mulig å ta i bruk våre 2 mobil-apper WayToPark eller EasyPark. Her kan automatisk parkering med nummergjenkjenning (kameraparkering) aktiveres slik at parkeringen startes og stoppes automatisk i appen. Det er forskjellige transaksjonsavgifter ved bruk av disse. WayToPark er kostnadsnøytral og har ingen transaksjonsavgift per parkering. EasyPark tar 15% (min. 4 NOK) i transaksjonsavgift per parkering. Merk: Hvis begge appene er aktivert med automatisk kameraparkering vil WayToPark bli prioritert før EasyPark fordi dette er det billigste alternativet for våre kunder.
Man kan også forlate anlegget uten å gjøre opp for seg og bruke muligheten for betaling på nett innen 48 timer etter avreise. Da går man inn på https://go.flowbird.io/ og betaler med bankkort. Dette er en kostnadsnøytral tjeneste og har ingen transaksjonsavgift fra Mandal Parkering utover den påløpte parkeringsavgiften. Ubetalt parkering faktureres med gebyr på Kr 30,- i tillegg.

AUTOMATENE UTE OG I HALSEFIDJA P-HUS
På automatene ute og i Halsefidja P-hus er det kun bruk av mynt som krever berøring ved betaling.
De berøringsfrie betalingsmidlene som her kan benyttes er bankkort, mobil-apper og vår digitale p-klokke. Merk: P-klokken gjelder ikke i Uranienborg.
Mobil-appene har forskjellige kostnader ved bruk. WayToPark og ePark er kostnadsnøytrale og har ikke transaksjonsavgift. Parklink har transaksjonsavgift på 10% og EasyPark har transaksjonsavgift  på 15% (min. 4 NOK) per parkering. Informasjon og link til disse appene finner du på http://mandalparkering.no/parkering/betalingsmidler.html ved å klikke på logoene.

RENGJØRING AV AUTOMATENES KONTAKTFLATER
Mandal Parkering intensiverer nå rengjøringen av automatenes kontaktflater til flere ganger hver dag for å redusere risikoen for smitte.

BETJENING AV KUNDER VED VÅRT KONTOR
For å forebygge smitte ved vår administrasjon har vi disse dagene redusert vår fysiske tilstedeværelse på kontoret. Det vil vedvare så lenge man finner det nødvendig i tråd med de råd som kommer fra regjeringen og FHI. Dermed vil vår besøksadresse være sporadisk betjent siden våre kontoransatte primært jobber fra hjemmekontor. Henvendelser til administrasjonen eller trafikkbetjentene kan gjøres til vårt telefonnummer 4000 1177 i ordinær åpningstid eller til epostadressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

 

  POSTADRESSE:
  MANDAL PARKERING
  POSTBOKS 116
  4502 MANDAL

  BESØKSADRESSE:
  SKARVØYVEIEN 26
  2. ETG

  ÅPNINGSTID
  EKSPEDISJON:
  Mandag - fredag
  10:00 - 14:00

  TELEFON:
  4000 1177
  
  E-POST:
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Lindesnes kommune logo
Lindesnes kommune

Webdesign ©2011 Salit