elbillogo

Mandal Parkering innførte ½ p-avgift for el-bil fra 1. juni 2018.

I tråd med Bystyrets vedtak den 24. mai 2018, ble det innført halv parkeringsavgift for el-biler i Mandal sentrum fra og med den 1. juni 2018. Vi håper dette skal være med på å sørge for at de mest sentrale p-plassene i byen ikke lenger skal brukes til jobb parkering og/eller pendlerparkering. Handelsstanden er avhengig av at det er omløp på parkeringsplassene i byen og at langtidsparkering flyttes til litt mindre sentrale plasser.

Alle el-bileier får altså muligheten til å løse parkeringsavgift til halv pris, men kun ved bruk av en av våre 4 APP'er. Informasjon om hvordan dette fungerer er oppslått på alle betalingsautomater.

MOBILAPPER SOM KAN BENYTTES ER "ParkLink" "WayToPark", "ePARK" og "EasyPark". START PARKERING VED BRUK AV EGNE SONENUMRE. SE EGEN INFORMASJON OM MOBILAPPER PÅ AUTOMATEN.
F.EKS. HVIS ORDINÆRT TAKSTNUMMER PÅ AUTOMAT ER 0818 SÅ SKAL ELBILEN BENYTTE 2-TALL FORAN DETTE PÅ "WayToPark" OG "ParkLink" SLIK AT DET BLIR 20818. HVIS ORDINÆRT TAKSTNUMMER ER 5401 VIL DETTE GI TAKSTNUMMER 25401 FOR ELBIL.
"ePark" og "EasyPark" GIR ELBILTAKST AUTOMATISK.
NB. PARKERINGSAVGIFT BELASTES KUN OPPGITT BANKKORT, IKKE MOBILTELEFON REGNINGEN.
Appene WayToPark og EasyPark er allerede klare for betaling for elbiler, ePARK blir klart de nærmeste dagene.

Priser og takstgrupper finner man på vår hjemmeside i de interaktive kartene over parkeringsområdene.

I forlengelsen av dette vil de aller fleste plassene med 2 timers maks. tid etter hvert bli regulert tilbake til ubegrenset tid mot avgift.

Spørsmål rundt dette kan rettes til Mandal Parkering AS på Tlf.: 4000 1177.

Mandal Parkering vil, på oppdrag fra Bystyret, vurdere om man i tillegg kan opprette et eller flere sentrums nære områder som gratis tilbud til el-biler.

 


 

 

  POSTADRESSE:
  MANDAL PARKERING
  POSTBOKS 116
  4502 MANDAL

  BESØKSADRESSE:
  SKARVØYVEIEN 26
  2. ETG

  ÅPNINGSTID
  EKSPEDISJON:
  Mandag - fredag
  10:00 - 14:00

  TELEFON:
  4000 1177
  
  E-POST:
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.




Lindesnes kommune logo
Lindesnes kommune

Webdesign ©2011 Salit